Politiikka

Kumpula-Natri: ”Feldt-Rannan tukijajoukko kasvaa päivä päivältä”

Miapetra Kumpula-Natri.
Miapetra Kumpula-Natri.
Miapetra Kumpula-Natri.

– Olen tehnyt pitkään työtä Maarit Feldt-Rannan kanssa ja vaikuttunut hänen osaamisestaan, perehtymisestään ja tahdonvoimastaan, perustelee europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri omaa suositustaan SDP:n presidenttiehdokkaaksi.

– Kukaan ei ole paremmin verkottunut Pohjoismaihin kuin Maarit Feldt-Ranta, Lähinaapureiden luottamus on erinomainen pohja kansainvälisille avauksille, europarlamentaarikko toteaa.

– Tasavallan presidentin on ymmärrettävä, miten eurooppalaista yhteistyötä edistetään tulevaisuuden suurten haasteiden – ilmastonmuutos, muuttoliike, kauppapolitiikka, sosiaalinen oikeudenmukaisuus –edessä. Tässäkin Feldt-Rantaan on helppo luottaa.

– Maaritin karisma ja tahdon voima ovat jo suomalaisille tuttua. Hän ei anna kovissakaan paikoissa periksi! Kumpula-Natri luonnehtii.

– Kansainvälinen verkosto, sivistyksen asiantuntemus ja koeteltu tahdonvoima, niistä on suomalainen presidenttiehdokas tehty.

– Maarit Feldt-Rannan tukijoukkoihin on ilmoittautunut sadoittain ihmisiä kaikkialta Suomesta. Hän oli ylivoimainen suosikki Demarinuorten kyselyssä, mutta myös puolueen veteraanit ovat ottaneet hänet omakseen. Ehdokkaan taakse on syntynyt lyhyessä ajassa innokas kansanliike, Kumpula-Natri kertoo.

 

Kansanedustajista Feldt-Rannan suosittelijoihin ovat tähän mennessä liittyneet Eeva-Johanna Eloranta, Timo Harakka, Mika Kari, Joona Räsänen ja Pia Viitanen.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat