Politiikka

Kun Mikko Kärnä sanoo, ettei halua ”missään nimessä” jatkaa keskustelua Fatim Diarran insestipuheista, tapahtuu tämä

Vihreiden helsinkiläisen valtuutetun insestipuheet julkisuuteen tuonut keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä jatkaa tapauksen puintia poliitikkosivuillaan Facebookissa.

Ensin hän sanoo seuraavaa.

”En halua enää missään nimessä jatkaa keskustelua vihreiden valtuutetun asiattomasta kommentista. Kohu on saanut valtavat mittasuhteet ja kommentointi on mennyt hyvin epäasialliseksi. Erityisen järkyttynyt olen valtuutetun saamista rasistisista ja väkivaltaisista uhkauksista. Ne ovat ehdottoman tuomittavia. Kommenttia on pyydetty anteeksi ja asia on minun puolestani niiltä osin loppuun käsitelty.”

Paino sanoilla niiltä osin, sillä Kärnä jatkaa heti seuraavassa kappaleessa.

”Sain aiheeseen liittyen kuitenkin yllättäviä ja huolta herättäviä yhteydenottoja. Tämän viestin kirjoittanut äiti on hyvin huolissaan siitä, mitä ihmiset yleisesti ajattelevat esimerkiksi Sallan taudista. Koen velvollisuudekseni julkaista tämän Sallan tautia sairastavien lasten äidin kirjoituksen, sillä hän pyysi sitä. Mielestäni on tärkeää lisätä ihmisten tietoisuutta tästäkin asiasta.”

Kirjoitus löytyy Kärnän FB-sivuilta linkin takaa.

Kaikkia Kärnän aktiivisuus asiassa ei ole miellyttänyt. Keskustan vihtiläinen valtuutettu Silja Silvasti kertoi eilen poistaneensa ja estäneensä Kärnän kaikista sosiaalisista medioista.

”Mä en yksinkertaisesti jaksa tai tarvitse tuollaista. Hän ei oo mun kepu.”

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat