Ulkomaat

Kuva: Tältä näyttävät Trumpin ja Kim Jong-unin kopioimisella itsensä elättävät miehet – Taksa jopa 15 000 dollaria keikasta

Lehtikuva
Lehtikuva
Lehtikuva

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin ja Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin kopioimisella itsensä elättävät miehet ottivat tällä viikolla etumatkaa malleihinsa.

Kaksikko tapasi Vietnamin pääkaupungissa Hanoissa, jossa oikeiden johtajien on määrä kohdata ensi viikolla.

Oikean kokouksen ohjelmaa ei ole julkistettu. Trumpia imitoivat Russell White ja Kimin vastine Howard X sen sijaan ovat suunnitelleet muun muassa hieronnassa käymistä, golfinpeluuta ja vietnamilaisten herkkujen maistelua.

Kumpikin sanoo tekevänsä kelpo tiliä matkinnallaan. Esimerkiksi Howard X veloittaa vähintään 3 500 dollaria esiintymisestään ja on joskus saanut 15 000 dollaria yhdestä keikasta.

Työ ei kuitenkaan ole kevyttä: Kimiksi tekeytyminen kestää kolme tuntia. White pääsee vähemmällä, sillä hän sanoo käyttävänsä 20 minuuttia kasvojensa ruskettamiseen ja hiustensa laittamiseen Trump-kuosiin.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 7 Demokraatti
VUODEN VALTUUTETTU - Minna Räsänen vei pisimmän korren
MINÄ-MINÄ-ERO! - Sipilä otti ja lähti
NORJA - Hoitotyön onnela
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Johannes Ijäs

Nyt otetaan perustuslaista mittaa – tässä jutussa Annika Lapintie, Tapani Tölli, Ben Zyskowicz, Ilkka Kantola ja Juha Rehula kertovat, täytyykö jonkin muuttua perustuslakivaliokunnan työssä
26.3.2019

Luetuimmat


Uusimmat