Urheilu

Laine osuman päässä NHL:n maalipörssin kärjestä – putki jo kymmenen ottelun mittainen

LEHTIKUVA / TOMI NATRI
LEHTIKUVA / TOMI NATRI
LEHTIKUVA / TOMI NATRI

Jääkiekon NHL:ssä Winnipegin Patrik Laine on jatkanut pistehurjasteluaan jo kymmenennessä ottelussa putkeen. Hän teki maalin ottelussa New Jerseytä vastaan. Laine vastasi ottelun avausmaalista ensimmäisessä erässä. Viimeisen kymmenen ottelun aikana Laine on tykittänyt 14 maalia.

Laine on tehnyt kauden aikana nyt jo 39 maalia ja on tällä hetkellä osuman päässä NHL:n maalipörssin kärjestä. Ykköspaikkaa pitää Washingtonin venäläistähti Aleksandr Ovetshkin, joka on tehnyt 40 maalia. Washington pelaa yön kierroksella.

Winnipegin 3–2-voittoon päättyneessä ottelussa Winnipegin Joel Armia onnistui myös maalinteossa. Kauden aikana 11 maalia takoneella Armialla oli takanaan 14 ottelua ilman maaleja.

Rantanen ja Barkov rohmusivat lisää pisteitä

Suomalaisten kauden pistetilaston kärkisijoja pitävät Coloradon Mikko Rantanen ja Floridan Aleksander Barkov kartuttivat molemmat pistepottiaan kahdella maalisyötöllä yön kierroksella.

Rantasen Colorado kaatoi Columbuksen jatkoajan myötä 5–4. Joonas Korpisalo torjui Columbuksen paidassa 23 kertaa.
Barkovin Florida puolestaan vei voiton 5–0 Montrealista.

Philadelphian Jori Lehterä osui alivoimalla, mutta Tuukka Raskin Boston tiristi voiton 3–2 päättyneessä kohtaamisessa. Rask pysäytti kiekon 31 kertaa. Lehterän maalin syötti Valtteri Filppula.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat