Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Kotimaa

Lapset ja nuoret saavat yli 3 miljoonaa euroa avuksi kouluttautumiseen – yhteisvastuukeräyksen tuotot käyttöön Suomessa ja maailmalla

Lehtikuva / Roni Rekomaa

Suomalaiset lahjoittivat tämän vuoden yhteisvastuukeräykseen yhteensä runsaat kolme miljoona euroa. Kerätyillä varoilla avustetaan vähävaraisten lasten ja nuorten kouluttautumista Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Suomessa yhteisvastuukeräyksen varoja käytetään tukemaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua. Monen nuoren unelmat kuolevat, jos ja kun perheellä ei ole varaa hankkia lukiossa välttämätöntä tietokonetta.

Ulkomailla yhteisvastuuvaroja käytetään auttamaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä. Keräysvaroilla tuetaan koulunsa kesken jättäneiden oppilaiden paluuta kouluun, jaetaan koulu- ja hygieniatarvikkeita ja autetaan koulumaksuissa. Avun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

DEMOKRAATTI

Kotimaa
29.5.2020
Kaarlo Simojoki on hoitanut satoja alkoholisteja, huumeiden käyttäjiä ja peliriippuvaisia: ”Oletko nähnyt yhtään tukikonserttia juoppojen puolesta?”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE