Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttilan raju avautuminen Tiernapojat-kohussa: “Stockmann ei ymmärrä kommentoimastaan asiasta mitään. Siis yhtikäs yhtään mitään.”

Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila osallistuu Stockmannin videosta syntyneeseen laajaan kohuun. Video sai kovaa kritiikkiä, koska videolla yksi henkilöistä esiintyi kasvot mustaksi maalattuna.

Kurttila on jakanut Stockmannin päivityksen asiasta aatonaatolta Facebook-sivuillaan:

“Olemme poistaneet aiemmin julkaisemamme videon, jossa Stockmann Herkun henkilökuntaa esitti Tiernatyttöjä. Videon vilpitön tarkoitus oli levittää joulun hyvää sanomaa ja ilahduttaa asiakkaitamme. Tässä epäonnistuimme ja pyydämme anteeksi. Tarkoituksenamme ei ollut loukata ketään.

Stockmannilla on pelisäännöt ja ohjeistukset sosiaaliseen mediaan sisältöä tuottaville työntekijöillemme, mutta tällä kertaa harkintakykymme petti. Jatkossa huomioimme tämänkaltaiset asiat paremmin.

Toivotamme kaikille hyvää joulua.”

Samalla Kurttila ottaa tapaukseen kantaa kirjoittamalla, että tässä on erinomainen esimerkki siitä, miten merkittävä yritys ei kertakaikkisesti ymmärrä kommentoimastaan asiasta mitään.

“Siis yhtikäs yhtään mitään ei. Tiernapojat-laulunäytelmässä Murjaanien kuningas on tärkeässä tehtävässä oleva yksi itämaan tietäjistä. Kristillisessä taiteessa nämä kolme tietäjää kuvaavat myös aikoinaan tunnettuja kolmea mannerta: Eurooppaa, Aasiaa, Afrikkaa. Kaikki, mikä liittyy Murjaanien kuninkaaseen kannattaa ottaa kunnioituksella!”, Kurttila tuulettaa.

Lapsiasiavaltuutettu jatkaa päivitystään sanomalla, että tässä ollaan, kun perussivistys on liike-elämän johdonkin tasolla “hataraa kuin loskalumi”.

“Kun yksi parka parahtaa, toinen karille karahtaa! Paljastan myös asian henkilökohtaisuuden: niin Oulussa kuin Joensuun kuppiloissa olen minä laulanut ilman viekkautta ja vääryyttä Herodeksen ja Murjaanien kuninkaan osia. Kunnialla. Stockmann, acerrima proximorum odia sunt!”

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE