Las Vegasin finaalivastus ratkeaa vasta seitsemännessä pelissä – Washington kampesi tasoihin

Washington juhli T.J. Oshin ylivoimalla tekemää voittomaalia itäisen konferenssin finaalisarjan 6. osaottelussa.

Jääkiekon NHL:ssä Washington on tasoittanut itälohkon finaalisarjan 3–3:een. Washington nousi tasoihin, kun se kaatoi Tampa Bayn sarjan kuudennessa ottelussa 3–0.

DEMOKRAATTI/STT

Maalit Washingtonille tekivät kaksi maalia iskenyt T.J. Oshie ja Devante Smith-Pelly. Oshie teki avausmaalin toisessa erässä sekä laittoi kiekon tyhjiin päätöserän viimeisellä minuutilla. Smith-Pelly osui puolestaan päätöserän puolessa välissä.

Tampa-vahti Andrei Vasilevski torjui 31 kertaa ja Washingtonin Braden Holtby 24.

Tampa Baylle nyt katkolla ollut sarja ratkeaa otteluparin seuraavassa eli seitsemännessä pelissä, joka pelataan Floridassa varhain torstaina Suomen aikaa.

Itälohkon voittaja kohtaa Stanley Cupin loppuottelussa Erik Haulan Las Vegasin, joka on jo voittanut länsilohkon mestaruuden ja varmistanut paikkansa NHL:n loppuottelussa.