D-analyysit

Lauri Ihalainen: Tuula Haatainen on arvot edellä Suomea ja maailmaa hahmottava presidenttiehdokas

Kari Hulkko
Kolumnit

Demokraatti.fi

 

Kari Hulkko
Kolumnit

Demokraatti.fi

 

Kari Hulkko
Kolumnit

Demokraatti.fi

 

Tunnen Tuula Haataisen pitkältä ajalta. Yhteiseen matkaamme mahtuu monia yhteisiä pohdintoja, tilaisuuksia ja ihmisten tapaamisia sekä puolueen ohjelmatyön tekemistä. Asuimme takavuosina lähes naapureina. Näiltä ajoilta olemme olleet saman aktiivisen puolueosaston jäseniä.

Tuula on asioihin paneutuva, laaja-alainen osaaja ja yhteistyötaidot omaava ihminen. Tuula on arvot edellä Suomea ja maailmaa hahmottava presidenttiehdokas.

Tuulan vaalityön kivijalat ovat ihmisyys, tasa-arvo, eriarvoisuuskehityksen vastustaminen ja toivon valon antaminen kaikille Suomessa ja maailmalla.

Tuula ei aloita puheita minä-sanalla vaan sanalla me.

Tuulan käsitys turvallisuudesta on laaja-alaista – yksinäisyyden vähentämisestä, hyviin naapuruussuhteisiin aina tyttöjen aseman parantamiseen maailmalla.

Tuulan olen oppinut tuntemaan toisia arvostavana toverina. Tuula ei aloita puheita minä-sanalla vaan sanalla me. Me voimme muuttaa yhdessä maailmaa oikeudenmukaisemmaksi ihmisille ja luonnolle.

Tuulan vaalityössä on hieno olla mukana. Uskon, että sosialidemokraattisilla arvoilla on tässä ajassa suuri tarve, koskipa se työtä, työelämää ja hyvinvointiyhteiskunnan kehittämistä. Tuula edustaa näitä arvoja arvokkaasti, maltti säilyttäen ja katse tulevaisuuteen.

Tehdään yhdessä iloinen ja onnistunut presidentinkampanja.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat