Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Li Andersson: “Tällä kokoonpanolla on mahdollista saada aikaiseksi hallitus, joka parantaa suomalaisten arkea”

Vasemmistoliitto osallistuu tänään alkaviin hallitusneuvotteluihin tavoitteenaan eriarvoistumisen pysäyttäminen, helposti saavutettavat terveyspalvelut ja oikeudenmukainen puolentoista asteen ilmastopolitiikka.

Demokraatti

Demokraatti

Puolueen puheenjohtaja Li Andersson on tyytyväinen Antti Rinteen hallitusneuvotteluihin kutsumaan hallituspohjaan. Andersson uskoo, että vasemmistoliiton tavoitteet on mahdollista sovittaa tänään neuvottelut aloittavan hallituspohjan ohjelmaan.

– Tällä kokoonpanolla on mahdollista saada aikaiseksi hallitus, joka parantaa suomalaisten arkea. Se tarkoittaa, että suomalaisten perusturvaan ei tehdä enää heikennyksiä, terveydenhuoltoa vahvistetaan ja epäoikeudenmukainen aktiivimalli puretaan, Li Andersson sanoo.

Vasemmistoliitto suuntaa Säätytalon hallitusneuvotteluihin tavoitteenaan varmistaa, että neuvottelutulos luo edellytykset tasa-arvoa vahvistavalle politiikalle.

– Nyt on tärkeää varmistaa, että hallitusneuvotteluiden lopputuloksesta hyötyvät ennen kaikkea kaikista heikoimmassa asemassa olevat ihmiset, eivät ainoastaan valmiiksi hyvinvoivat. Meille tärkeintä on pysäyttää suomalaisten eriarvoistuminen ja varmistaa, että Suomi tekee oikeudenmukaista ja vastuullista puolentoista asteen ilmastopolitiikkaa, Li Andersson jatkaa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE