Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Kotimaa

Lumi- tai räntäsateet ovat tiellä liikkujien kiusana suuressa osassa maata keskiviikkonakin

LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Autoilijoiden ja muiden tiellä liikkujien kiusaksi ajokeli on lumi- tai räntäsateen takia huono suuressa osassa maata edelleen keskiviikkona, kertoo Ilmatieteen laitos.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Lisäksi tulvavaroitus on annettu Keski-Pohjanmaalle ja Pohjois-Pohjanmaan länsiosaan. Joet voivat tulvia pelloille ja katkaista paikallisteitä.

Myös tiistaina huono sää vaikeutti tieliikennettä. Eri puolilla maata oli onnettomuuksia, joista pahin tapahtui Pohjanmaalla Närpiössä. Siellä henkilöauton kuljettaja kuoli kolarissa kuorma-auton kanssa. Kuorma-auton kuljettaja loukkasi jalkansa onnettomuudessa.

Kolme ihmistä loukkaantui puolestaan henkilöauton ja ambulanssin nokkakolarissa Siuntiossa Uudellamaalla. Poliisin mukaan kesärenkailla liikenteessä ollut henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi hälytysajossa olleeseen ambulanssiin. Ambulanssissa ei tapahtumahetkellä ollut kyydissä potilasta.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Heikki Sihto

Politiikka
14.4.2021
Paavo Lipponen lataa kokoomuksesta Demokraatille: ”Kuin joukko peräkammarin poikia, peesaa perussuomalaisia, ajaa halpaa populismia”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE