Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Mäkinen Puolustusvoimien ja Nammo Vihtavuoren kumppanuussopimuksesta: ”Tuo yleistä selkeyttä sumuisiin talousnäkymiin Keski-Suomessa”

Kansanedustaja ja eduskunnan puolustusvaliokunnan jäsen Riitta Mäkinen (sd.) kertoo iloitsevansa panostuksesta keskisuomalaiseen puolustusteollisuuteen. Hän viittaa Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen ja kahden suomalaisyrityksen allekirjoittamaan kumppanuussopimukseen.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk.) on tänään valtuuttanut Puolustusvoimien logistiikkalaitoksen allekirjoittamaan strategisen kumppanuussopimuksen pohjoismaisen ampumatarvikekonsernin kotimaisten yritysten Nammo Lapua Oy:n ja Nammo Vihtavuori Oy:n kanssa. Vihtavuori sijaitsee Keski-Suomessa, lähellä jyväskyläläisen kansanedustajan kotikontuja.

– Tämä päätös on tärkeä koko kotimaisen ampumatarvike- ja räjähdealan huoltovarmuuden kannalta, mutta se myös edistää keskisuomalaisen puolustusteollisuuden vahvistumista ja luo pohjaa hyville työllisyys- ja investointinäkymille Vihtavuoren osalta. Lisäksi sopimus tuo yleistä selkeyttä sumuisiin talousnäkymiin Keski-Suomessa, Mäkinen kommentoi tiedotteessaan.

Puolustusministeriö kertoo, että kumppanuussopimus on kaikkia valmiustiloja sekä ampumatarvike- ja räjähdealan tuotantoa koskeva ratkaisu, jolla varmistetaan ampumatarvike- ja räjähdealan kotimaisen huoltovarmuuden perusta. Strategisella kumppanuussopimuksella vakiinnutetaan Puolustusvoimien ja Nammo-konsernin kotimaisten yhtiöiden pitkään jatkunut yhteistyö.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Pääkirjoitukset
3.12.2020
Perussuomalaiset tukee linjallaan Unkarin ja Puolan räikeyksiä
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE