Politiikka

Maria Guzenina avautuu Rinne-arvostelusta: ”Entiset puheenjohtajat Paavo, Eero ja Jutta saivat kaikki omien potkuja nilkkoihinsa. Nyt on Antin vuoro.”

SDP:n kansanedustaja Maria Guzenina arvioi, että puheenjohtaja Antti Rinne saa nyt osakseen samaa arvostelua kuin puheenjohtajat häntä ennen. Guzenina kirjoittaa asiasta Demokraatin printtilehdessä 31.8. Opposition ääni -palstalla.

”Mediasta voi saada kuvan, että demareiden keskuudessa olisi nyt erityisen paljon tyytymättömyyttä puolueen linjaan tai puheenjohtajaan. Sisäpiiriläisen näkemys: ei mitään uutta auringon alla. Entiset puheenjohtajat Paavo, Eero ja Jutta saivat kaikki omien potkuja nilkkoihinsa. Nyt on Antin vuoro”, Guzenina viittaa Lipposeen, Heinäluomaan ja Urpilaiseen.

Guzeninan mukaan demareissa puoluejohtajan työssä on oma lisävaikeuskertoimensa.

”Jos jokin voidaan tulkita pieleen menneeksi, omat antavat tuomion nopeasti ja julkisuushakuisesti. Erkin ”unelmahötöstä” on tultu Liisan ”kansallissosialismi”-heittoon. Tällaiset ulostulot eivät aja puolueen tai meitä äänestäneiden etua.”

Guzenina muistuttaa, että demareita on äänestänyt koko 2000-luvun kunta- ja eduskuntavaaleissa noin puolen miljoonan äänestäjän joukko.

”Jokaisen äänen takana on ihminen ja hänen viestinsä siitä, mihin suuntaan Suomea pitää rakentaa. Luottamusta on haettu ihmisten asioita hoitamalla. Teemojamme ovat olleet muun muassa perheiden ja iäkkäiden oikeus laadukkaisiin ja riittäviin palveluihin. Vaalisloganimme oli pidetään kaikki mukana. Viestimme meni perille meille äänensä antaneille. Tehtävämme nyt on tehdä töitä heidän eteensä.”

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat