Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Politiikka

Marin perheen aamiaisedusta: Käytäntö sama kuin aikaisempien pääministerien kohdalla

LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Pääministeri Sanna Marin (sd.) kertoo STT:lle, että hänen perheensä aamiaisedussa on kyse käytännöstä, joka on ollut sama kuin aikaisempien pääministerien kohdalla.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

–  Virkamiehet varmasti voivat vastata sitten näihin jatkokysymyksiin. Itse en ole ollut näissä päätösprosesseissa tähän kysymykseen liittyen mukana, Marin kertoi lehdistötilaisuudessa tiistaina.

Iltalehti uutisoi tiistaina Marinin perheelle verovaroista maksetuista elintarvikkeista. IL:n mukaan Marinin perheen käyttöön hankitaan elintarvikkeita noin 300 eurolla kuukaudessa.

Lehden mukaan etu perustuu valtioneuvoston kanslian tulkintaan, jonka mukaan pääministerillä ja tämän kanssa asuvilla on oikeus aamiaistarvikkeisiin ja kylmiin elintarvikkeisiin yöpyessään Kesärannassa.

Iltalehti ei saanut valtioneuvoston kansliasta perusteluja sille, miksi pääministerin aamiaistarpeet katsotaan valtion varoista maksettaviksi. Asiaan liittyvässä ministeripalkkiolaissa ei mainita elintarvikkeita.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE