Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Politiikka

Marinilta muistutus koronatilanteen vakavuudesta: ”Se mikä on tapahtunut muualla, voi tapahtua täällä” – poikkeusolot todetaan maanantaina

Lehtikuva

Pääministeri Sanna Marin (sd.) muistutti perjantai-iltana Twitterissä koronatilanteen vakavuudesta ja tarpeesta toimia yhdessä.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

– Hallituksen linjauksia on syytä noudattaa kaikilla leviämis- ja kiihtymisvaiheen alueilla. Valtioneuvosto toteaa maanantaina poikkeusolot. Tilanne on vakava ja pahenee nopeasti, hän tviittasi.

Hän muistutti, että virus on levinnyt globaalisti rajojen yli, ja se leviää samoin myös maan sisällä, jollei ihmisten välisiä kontakteja paineta alas.

– Siksi otamme käyttöön kolmen viikon sulun, jolla pyrimme vähentämään paikkoja ja tilanteita, joissa kontakteja syntyy. Sen lainsäädännön kautta, joka on ja jota annetaan.

Marin totesi, että kaikkiin tarvittaviin toimiin on oltava valmius, jos tilanne niin edellyttää.

– Myös valmiuslain pykäliin voidaan joutua turvautumaan. Se mikä on tapahtunut muualla, voi tapahtua täällä. Jaksetaan. Toimitaan. Yhdessä, hän kannusti.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Toimituksen valinta

Heikki Sihto

Politiikka
14.4.2021
Paavo Lipponen lataa kokoomuksesta Demokraatille: ”Kuin joukko peräkammarin poikia, peesaa perussuomalaisia, ajaa halpaa populismia”
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE