Urheilu

Markkaselle jälleen kelpo tilastot – Bullsin peli tahmeaa

LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Jonathan Daniel
LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Jonathan Daniel
LEHTIKUVA / Getty Images / AFP Jonathan Daniel

Koripallon NBA:ssa Chicago Bullsin suomalaistulokas Lauri Markkanen on yltänyt NBA-uransa kolmanteen tupla-tuplaan Indiana Pacersia vastaan pelatussa ottelussa. Markkanen heitti 12 pistettä ja kahmi 10 levypalloa.

Kotikentällään pelanneen Bullsin ilta ei kuitenkaan päättynyt juhlintaan, vaan voiton vei Indiana pistein 105–87.

Bullsin paras pistemies oli aiemmin tällä viikolla pelikiellon jälkeen kokoonpanoon palannut Bobby Portis, joka Markkasen tavoin ylsi tupla-tuplaan. Portisille kirjattiin 20 pistettä ja 11 levypalloa.

Bullsin edellisessä ottelussa Portis keräsi 24 peliminuutissa joukkueensa korkeimmat lukemat sekä pisteissä (21) että levypalloissa (13). Juuri Portis avasi suomalaistulokkaalle tien Bullsin aloitusviisikkoon ennen kauden alkua.

Hän löi harjoituksissa Nikola Miroticin kasvoihin murtuman ja raivasi Markkasen tieltä kaksi pahinta kilpailijaa ison laitahyökkääjän paikalta.

Markkasen tavoin harjoituksista huilannut Lopez teki vain kolme pistettä.

Reilusti pisteitä Bullsille nakuttivat varhain lauantaina Suomen aikaa pelatussa ottelussa myös Justin Holiday ja Kriss Dunn. Holidaylle kirjattiin 14 pistettä ja kolme levypalloa, Dunnille 16 pistettä ja neljä levypalloa.

Markkasen kanssa harjoituksista huilannut Robin Lopez sen sijaan teki vain kolme pistettä ja kahmi viisi levypalloa. Sekä Markkanen että Lopez jättivät keskiviikon harjoitukset väliin vammojen takia, mutta palasivat harjoitusvahvuuteen torstaina.

Markkasen poissa harjoituksista piti reisivamma ja Lopezin kipeä polvi.

Bullsilla on nyt Indianaa vastaan pelatun ottelun myötä takanaan kahdeksan häviötä ja kaksi voittoa.

– Rankka ilta. Bulls hävisi Pacersille 105–87 huolimatta Markkasen ja Portisin tupla-tuplista. Jatkamme taas huomenna (varhain sunnuntaina Suomen aikaa) San Antoniossa, Bullsin päävalmentaja Fred Hoiberg kommentoi pelin jälkeen.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat