Politiikka

Mauri Pekkarinen raivostui kohukirjan tekijälle – ”Väität minun houkutelleen”

Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa
Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa
Lehtikuva/ Heikki Saukkomaa

Kansanedustaja, eduskunnan varapuhemies Mauri Pekkarinen (kesk.) purkaa pettymystään toimittaja Lauri Nurmen kirjaan Perussuomalaisten hajoamisen historia.

Pekkarinen vaatii Twitterissä Nurmea esittämään näyttöä siitä, että hän olisi houkutellut perussuomalaisia liittymään keskustaan jo viime toukokuussa, perussuomalaisten hajoamiseen johtaneen puoluekokouksen alla. Pekkarinen toteaa tietävänsä nyt mitä valemedia on.

– Tuo on sitä. Osoita yksikin esimerkki, Pekkarinen vaatii Lauri Nurmelta.

Nurmi siteeraa kirjassaan soinilais-terholaisten ydinryhmään kuulunutta henkilöä:

”Saimme tietää, että useita perussuomalaisia kansanedustajia oli pyydetty loikkaamaan keskustaan. Liikkeellä olivat keskustan kokeneet voimat, muun muassa Mauri Pekkarinen. Loikkaushalukkuutta oli tiedusteltu kansanedustajiltamme esimerkiksi eduskunnan kahvilassa. Sielläkin voi salaisista asioista keskustella, kunhan tarkistaa, ettei vieressä ole kuulevia korvia. Keskustan toiminnan laajuuden laitoimme merkille 24. toukokuuta.”

– Eduskunnan ulkopuolella minä käyttäisin vielä kovempia sanoja, mutta minä en viitsi täällä nyt kumminkaan käyttää, Demokraatin eduskunnan kuppilassa tavoittama Mauri Pekkarinen toteaa tviitistään.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat