Urheilu

Mikko Rantanen kasvatti maalisaldoaan yön ottelussa, Sebastian Aholle ja Teuvo Teräväiselle kiikaritehot

Lehtikuva
Lehtikuva
Lehtikuva

Jääkiekkoliiga NHL:ssä Mikko Rantasen maali ei riittänyt viemään Coloradoa voittoon. Joukkue hävisi kotiottelussa Anaheimille maalein 3–5. Rantanen onnistui maalinteossa ensimmäisen erän lopulla.

Kierroksen toinen suomalaismaalintekijä oli Dallasin Roope Hintz, joka viimeisteli joukkueensa ainoan maalin. Dallas hävisi Las Vegasille 1–2. Hintz on tehnyt kolmessa viime ottelussa yhteensä neljä maalia. Tulokashyökkääjän kauden pistesaldo on 9+6=15.

Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen Carolina hävisi vieraissa Columbukselle 0–3. Columbus Blue Jacketsin maalivahti Sergei Bobrovski torjui peräti 46 kertaa.

Adam McQuaid ja David Savard veivät Columbuksen 2–0-johtoon ensimmäisessä erässä. Josh Anderson teki viimeisen maalin tyhjiin kolmannen erän lopulla.

Toronto voitti Philadelphian varsinaiseksi maalihurjasteluksi äityneessä ottelussa. Toronto vei voiton osumin 7–6. Erityisessä iskussa oli Philadelphian James van Riemsdyk, joka teki ottelussa kolme maalia. Toronton Jake Muzzin ja Auston Matthews tekivät hekin molemmat kaksi maalia.

Mukavasti maaleja nähtiin myös New York Rangersin ja Calgaryn ottelussa, mutta ne eivät jakaantuneet yhtä tasaisesti kuin Toronton ja Philadelphian välillä. Calgary vei ottelun lopulta 5–1-voittomaalein. Vielä ensimmäinen erä oli tasainen, mutta toisessa erässä Calgary karkasi 3–1-johtoon. Viimeisessä erässä joukkue viimeisteli vielä kaksi osumaa vierasjoukkueen verkkoon.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 12 Demokraatti
DIILI - Ulos pirstaloituneesta hankeviidakosta
ON THE ROAD - Keski-Suomen kautta Brysseliin?
PILLERI - Huume muuttuu lääkkeeksi
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


DEMOKRAATTI

Vastaa Demokraatin verkon lukijakyselyyn!
20.5.2019

Luetuimmat


Uusimmat