Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Urheilu

Mikko Rantaselta ei kauan nokka tuhissut: Heti takaisin NHL:n pistepörssin kärkeen

Coloradon voimahyökkääjä Mikko Rantanen on palannut NHL:n pistepörssin kärkeen yön kierroksella. Rantanen summasi voitto-ottelussa Bostonia vastaan jo tehot 1+2. Colorado kaatoi kolmannen erän nousulla Bostonin 6–3.

Demokraatti

Demokraatti

Edellisyönä Edmontonin tähtipelaaja Connor McDavid ohitti Rantasen pistepörssissä enemmillä maaleilla. Rantasella on nyt kasassa 29 pistettä, joista maaleja on 7. McDavidillä on tehoja 26. Hän ei pelannut yön kierroksella.

NHL:ssä Patrik Laineen Winnipeg Jets vei voiton Washington Capitalsista 3–1. Laine sai peliaikaa lähes 16 minuuttia, mutta ei yltänyt tehopisteille. Viime kaudella runkosarjassa 44 maalia tehnyt Laine on osunut tänä syksynä 16 ottelussa kahdeksan kertaa.
Hän jäi myös Winnipegin edellisessä ottelussa ilman pistemerkintöjä.

Henri Jokiharjun Chicago Blackhawks voitti St. Louis Bluesin 1–0. Suomalaispuolustaja ei kerännyt ottelusta tehopisteitä.