Politiikka

”Minulta ovat jotkut kyselleet, miksi erosin perussuomalaisista”

Demokraatti
Demokraatti
Demokraatti

Filosofian tohtori, perussuomalaisista lähtenyt Oulun sininen kaupunginvaltuutettu Anne Snellman avautuu Kalevassa, miksi hän erosi perussuomalaisista.

– Minulta ovat jotkut kyselleet, miksi erosin perussuomalaisista.

Snellman katsoo muun muassa, että puolue on muuttunut vain maahanmuuton vastustamisen liikkeeksi.Hän kertoo jo ennen Perussuomalaisten puoluekokousta päättäneensä, että, jos Jussi Halla-ahosta tulee puheenjohtaja, hän eroaa samantien.

Perussuomalaisten kesäkuisessa puoluekokouksen puheenjohtajavalinnat olivat Snellmannille ”shokki”.  Hän kuitenkin jäi seuraamaan tilannetta eikä eronnut heti.

”Puoluekokouksesta viikon kuluttua sain tappouhkauksen, josta tein heti rikosilmoituksen. Kun kerroin tästä eräälle perussuomalaiselle, hänen mielestään syyksi riitti se, etten ollut Kalevan haastattelussa kommentoinut tilannetta. Olisi siis varmaan pitänyt hehkuttaa tilannetta ja Halla-ahoa.” Snellman kirjoittaa.

”Se, että jäin vielä puolueeseen johti siihen, että minua kytättiin. Olisi pitänyt valita puoli – perussuomalaisten Halla-aho vai Sinisten Soini. Puheet hyvästä ilmapiiristä eivät pidä paikkaansa”, lopulta 10.10. puolueesta eronnus Snellman katsoo.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 38 Demokraatti
ANI SUORASUU - Ann Selinille ei ryppyillä
VARAA PAREMPAAN - Eveliina Heinäluoma haluaa herättää puolueet Helsingissä
KUIN ERI PLANEELTA - SDP:n ja hallituksen sote-linjat eivät kohtaa
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat