Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Kotimaa

MTV: Helsinkiläisseuran kolme jalkapalloilijaa on vangittu – epäillään törkeistä seksuaalirikoksista

LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Kolme helsinkiläisjoukkue Atlantis FC:tä edustavaa jalkapalloilijaa vangittiin keskiviikkona epäiltyinä törkeistä seksuaalirikoksista, kertoi MTV:n urheilu perjantaina.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

MTV:n mukaan jalkapallon Kakkosessa pelaavan joukkueen seurajohto on kertonut muille pelaajille tilanteesta jo aikaisemmin harjoitusten yhteydessä. Atlantiksen joukkueenjohtajana toimiva Henrik Harvo ei kommentoinut arkaluonteista tilannetta MTV:lle tässä vaiheessa tarkemmin.

–  Kolme pelaajistamme on hyllytetty joukkueestamme tutkinnan ajaksi, mutta tällä hetkellä en tiedä asiasta enempää. Joka tapauksessa tilanne on äärimmäisen vakava ja toivomme asioihin lisäselvyyttä.

Poliisi vahvisti MTV:lle, että se tutkii seksuaalirikosepäilyjä, joihin liittyen on vangittu kolme ihmistä Helsingin käräjäoikeudessa.

STT:n käräjäoikeudesta saamista tiedoista ilmenee, että oikeus vangitsi keskiviikkona kolme ihmistä heinäkuussa tapahtuneista epäillyistä seksuaalirikoksista. Epäillyt ovat syntyneet 1990- ja 2000-luvuilla.

Yhtä heistä epäillään kahdesta törkeästä raiskauksesta. Toista epäillään törkeästä lapsenraiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Heidät vangittiin todennäköisin syin epäiltyinä, eli näyttö on vahvempi kuin kolmannella. Kolmas vangittiin syytä epäillä -perustein törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE