Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Ulkomaat

Murhayrityksistä epäilty mies tunnusti – uhreina vanhus ja kaksi lasta

LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Ruotsissa kahden lapsen ja 75-vuotiaan naisen murhayrityksestä epäilty mies on tunnustanut aiheuttaneensa uhrien vammat.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Epäillyn asianajajan Kristian Shumkovin mukaan tekoon johtaneista syistä ei voi kertoa tarkemmin, kuten ei myöskään sitä, miten teot pitäisi nimetä. Mies siis tunnustaa rikoksen, vaikka tarkemmin ei ole täsmennetty, mistä rikoksesta on kyse, Shumkov sanoi tiistaina.

Lyckselessä Pohjois-Ruotsin Västerbottenissa maanantaina tapahtuneesta teosta epäillään noin 50-vuotiasta miestä. Loukkaantuneet lapset ovat alle 10-vuotiaita.

Poliisin edustaja David Helgesson on kertonut TV4:lle, että sekä lasten että naisen vammat ovat vakavat. Poliisi ei ole pystynyt vielä kuulemaan naista.

Syyttäjä Andreas Nybergin mukaan on selkeitä merkkejä siitä, että tekojen yhteydessä on voitu käyttää yhtä tai useampia astaloita. Nyberg sanoi myös, että uhreilla on läheinen suhde epäiltyyn.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE