Elokuva

Muun muassa naisten esineellistämisestä ja rahan ihannoinnista syytetty Cheek taas tapetilla: ”Jaren perse kestää merivettä”

Lehtikuva
Lehtikuva

Räppäri Cheekistä kertova kotimainen elokuva saa ensi-iltansa tammikuussa. Elokuvasta on ilmestynyt ensimmäinen traileri, jossa esiintyy Jare Tiihosta näyttelevä Antti Holma.

”Veljeni vartija -elokuvaa tehdessä jouduin muistuttamaan jatkuvasti itselleni, että tärkeintä on pyrkiä näkemään henkilö nimeltä Jare. Julkisuuskuvat ovat yksinkertaisia rakennelmia, ihminen ei koskaan”, sanoo Holma.

Cheekin tuotantoa on syytetty muun muassa naisten esineellistämisestä ja rahan ihannoinnista. Elokuvan trailerikin viittaa näihin syytöksiin.

Veljeni vartija on veljestarina siitä, miten samoissa lähtökohdissa kasvaneet kaksoset päätyvät elämässään aivan eri ratkaisuihin.

Lontoossa asuva Holma tekee elokuvassa kaksoisroolin.

Elokuvan ohjaaja on muun muassa elokuvista Ganes ja Härmä tunnettu JP Siili, jonka mukaan Tiihonen on tukenut elokuvan tekoa alusta alkaen.

”Hän antoi rohkeasti vapauden tulkintaan. Oli ilo huomata, että Jaren perse kestää merivettä: tarina pyörittelee päähenkilöään vartaassa, johon välillä paistaa lempeä aurinko, mutta välillä hehkuu hiillos.”

Veljeni vartija saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 31.1.2018. Elokuvan budjetti on 1,8 miljoonaa euroa.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 43 Demokraatti
UUSI DEMOKRAATTI - Poliittinen aikakauslehti
SÄIDEN ARMOILLA - Politiikan tuulet nostavat SDP:tä
MACRON JUPITER - Ranskan Kennedy
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat