Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Kotimaa

Nasima Razmyar: ”Olisi parempi, jos olut juodaan puiston sijaan terassilla”

Istock

Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Nasima Razmyar (sd.) toivoo, että ravintolarajoitusten kellonaikoja harkittaisiin pian uudelleen.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Ravintoloiden kuusi viikkoa kestänyt sulku päättyi pahimmilla pandemia-alueilla maanantaina, kun ruoka- ja anniskeluravintolat saivat avata ovensa rajoitetusti.

Tiukat anniskelu- ja aukiolorajoitukset ovat voimassa Uudellamaalla, Kanta-Hämeessä, Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Pirkanmaalla, Päijät-Hämeessä, Kymenlaaksossa, Etelä-Karjalassa, Etelä-Savossa, Keski-Suomessa ja Pohjanmaalla.

Näillä alueilla anniskelun pitää päättyä kello 17. Anniskeluravintoloiden täytyy sulkea ovensa kello 18 ja ruokaravintoloiden kello 19.

Razmyar huomauttaa Twitterissä, että nyt voi käydä niin, että kello 18 jälkeen ihmiset siirtyvät ”pussikaljalle” tai koteihin nauttimaan alkoholia. Kummallakin vaihtoehdolla on hänen mukaansa haitalliset vaikutuksensa.

– Jälkimmäinen on koronan kannalta riski. Ravintolayritysten ja työpaikkojen kannalta olisi parempi, jos olut juodaan puiston sijaan terassilla, Razmyar tviittaa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Pasi Kuoppamäki

Kolumnit
12.5.2021
Valtaosalla suomalaisia on aiempaa enemmän talletuksia – monessa tapauksessa olisi kaikkien osapuolien kannalta järkevää laittaa raha kiertämään
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE