Politiikka

”Naurettavaa lapsellista näpertelyä” – US: Kokoomuksen Vartiainen ei innostu lomarahaleikkausten perumisesta

Lehtikuva
Lehtikuva

Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen ampuu alas julkisuudessa esillä olleet kaavailut, joiden mukaan hallituksessa harkittaisiin julkisen sektorin lomarahaleikkausten perumista ensi vuoden alusta. Kiky-sopimuksen mukaan lomarahaleikkausten on määrä olla voimassa kolmen vuoden ajan.

– Minusta väliaikainen lomarahojen leikkaus on toimenpiteenä vaisu ja heiveröinen. Mutta on hallituksen taholta täysin vätysmäistä ja heikkoa alkaa heti kun talous pikkaisen kohenee perumaan edellisiä päätöksiä. Pitäisi olla pikkaisen ryhtiä, eikä näperrellä näin naurettavalla ja lapsellisella tavalla. Pitää pysyä niissä päätöksissä, mitä on tehty, Vartiainen lataa Uuden Suomen haastattelussa.

Nostaisin tikunnokkaan ihan kaikki.

Vartiainen vaatii haastattelussa myös yritystukiin, sekä suoriin että verotukiin, radikaalia leikkausta.

– Sanoisin niin kuin joskus on sanottu suomalaisesta kansanluonteesta, että ”eniten vituttaa kaikki”. Eli nostaisin tikunnokkaan ihan kaikki. Jos halutaan toimia suomalaisten parhaaksi, niin kaikkia suoria yritystukia sekä verotukia ja aivan erityisesti sellaisia, jotka säilyttävät vanhaa eikä uudista, pitäisi katsoa kriittisesti. Kaikki tikunnokkaan.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat