Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Urheilu

NBA:n takavuosien supertähti sairaalassa koronan vuoksi

LEHTIKUVA / AFP Sarah Stier
Patrick Ewing valmentaa nykyisin.

NBA-koripalloliigan 1980- ja 1990-luvun tähtipelaajiin kuulunut Patrick Ewing on joutunut sairaalahoitoon koronavirustartunnan takia. Ewing, 57, on kaksinkertainen olympiavoittaja ja koripalloilun Hall of Famen jäsen. Hän valmentaa nykyisin Georgetownin yliopiston joukkuetta.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

– Tämä virus on vakava asia, eikä sitä pidä ottaa kevyesti. Kannustan kaikkia pysymään turvassa ja pitämään huolta itsestään sekä rakkaimmistaan, Ewing tiedotti.

Georgetownin yliopisto kertoi, että Ewing on eristettynä sairaalassa.

– Enemmän kuin koskaan haluan kiittää terveydenhoidon työntekijöitä ja kaikki eturintamassa taistelevia. Minä selviän ja me kaikki menemme tästä läpi, Ewing viestitti.

Ewing voitti olympiakultaa 1984 yliopistopelaajista kootussa joukkueessa ja uudelleen 1992 osana Yhdysvaltain Dream Teamia, joka oli ensimmäinen NBA-tähdistä koottu Yhdysvaltain olympiajoukkue. Hän pelasi 17 kautta NBA:ssa, ja hänet valittiin 11 kertaa liigan tähdistöotteluun.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Lisää aiheesta

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Toimituksen valinta

Rane Aunimo

Päätoimittajalta
25.6.2020
Tapaus Mäenpää: Puheet on nyt pidetty, on aika painaa nappia – historia kyllä muistaa, kuinka kansanedustajat perjantaina äänestävät
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Chefredaktör: Johan Kvarnström
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE