Politiikka

Niinistölle tylyä arvostelua — ” Esitti olevansa järkyttynyt — Tekopyhää”

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä ei voi uskoa todeksi vihreiden puheenjohtajan Ville Niinistön kolumnia, jossa hyökätään Juha Sipilän hallitusta vastaan ja syytetään sitä eriarvoistavasta politiikasta sekä köyhien rahojen ottamisesta rikkaille.

— Ville Niinistö esittää samassa kolumnissaan olevansa järkyttynyt Yhdysvaltain vaalituloksesta, jossa Donald Trump sai Niinistön mukaan kannatusta ”vääristelyllä ja vastakkainasettelun lietsomisella”. Tällainen teksti on suorastaan tekopyhää puoluejohtajalta, jonka oman puolueen oppositiopolitiikan kulmakivinä ovat olleet asioiden vääristely ja vastakkainasettelun lietsominen.

Kärnä antaa useita esimerkkejä vihreiden vääristelystä.

— Ville Niinistö väitti itse eilen, että hallitus aikoo pakkoyhtiöittää työvoimahallinnon. Tämä väite ei pidä paikkaansa. Taannoin vihreiden kansanedustaja Emma Kari taas teki vääristynyttä politiikkaa yksityislääkäripalveluiden kelakorvausten poistolla ja väitti, että tämä veisi naisilta oikeuden gynekologipalveluihin, vaikka vihreät itse oli vaatinut kelakorvausten poistoa omassa vaaliohjelmassaan!

Jos tästä mielikuvasodasta ei pian luovuta, voi se johtaa ikäviin seurauksiin.

— Talvivaaran tilanne saa molemmilta lujasti raippaa, vaikka Niinistö on itse ollut ministerinä jakamassa rahaa Talvivaaraan ja syventämässä sen ongelmia epäonnistuneella politiikallaan. Samalla on muistettava toinen vihreä ex-ministeri, Heidi Hautala, joka suorastaan vaati investointeja Talvivaaraan ympäristövahinkojen hoitamiseksi ja piti niitä myös taloudellisesti kannattavina. Nyt kun hallitus on hoitanut molemmat asiat kuntoon, sitä vastaan hyökätään häikäilemättä. En myöskään usko, että tässä on anteeksipyyntöjä odotettavissa, vaikka niille toden totta olisi aihetta.

Kärnän mielestä vihreät lietsoo voimakasta vastakkainasettelua ja jopa aggressiivisuutta hallitusta kohtaan.

– Voimistunut vastakkainasettelu on juuri sitä, mitä vihreät on omilla toimillaan lietsonut. Hallituksesta ja hallituspuolueista rakennetaan järjestelmällisesti valheellista kuvaa kansan kurittajina ja omaneduntavoittelijoina, vaikka ainoa tavoite on laittaa Suomi kuntoon. Keinoista voi olla eri mieltä, mutta kritiikin tulisi kohdistua asioihin. Jos tästä mielikuvasodasta ei pian luovuta, voi se johtaa ikäviin seurauksiin. Hallituspuolueiden kansanedustajat saavat jo nyt erittäin aggressiivista palautetta, joka perustuu usein oppositiopuolueiden edustajien luomiin vääriin mielikuviin. Onko tämä todella sellainen Suomi, jota te tavoittelette?

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat