Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Uutiset

Nokialla pohditaan pitkän elämän merkitystä – keskustelutilaisuus pyrkii tuomaan asukkaat ja aluepäättäjät lähemmäs toisiaan

iStock

Nokian Työväenyhdistys ja Pirkanmaan sosialidemokraattinen aluevaltuustoryhmä järjestävät huomenna tiistaina keskustelutilaisuuden, jossa pohditaan pitkän elämän merkitystä yhteiskunnan ja yksilön näkökulmasta.

Demokraatti / Pirkanmaa

Tilaisuudessa kuullaan Tampereen yliopiston gerontologian professori Anu Sirenin alustus. Tämän jälkeen keskusteluun osallistuvat aluevaltuuston puheenjohtaja Lauri Lyly (sd.), monipalveluvaliokunnan puheenjohtaja Markku Virkamäki (sd.) ja SDP:n aluevaltuutetut Jenni Jokinen ja Leena Mankkinen.

– Sosialidemokraattinen aluevaltuustoryhmä on sitoutunut toimimaan demokratiaa edistävällä tavalla hyvinvointialueella ja siksi haluamme erilaisten tilaisuuksien kautta tuoda aluepäättäjiä asukkaiden lähellä ja kuulla asukkaiden näkemyksiä tulevasta, kerrotaan tiedotteessa.

Kaikille avoin tilaisuus järjestetään tiistaina 29. marraskuuta kello 14 Nokia-salissa (Kylmänojankatu 3, Nokia).

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE