Politiikka

”Nyt on aika luopua tästä roolista” – Ann Selin jättää PAMin puheenjohtajan tehtävän ensi kesänä

palvelualojen ammattiliitto
palvelualojen ammattiliitto
palvelualojen ammattiliitto

Palvelualojen ammattiliitto PAMin puheenjohtaja Ann Selin ilmoitti PAMin valtuustolle, että tämä on hänen viimeinen kautensa PAMin puheenjohtajana. Selinin seuraaja valitaan PAMin liittokokouksessa kesäkuussa 2019.

Palvelualojen ammattiliittoa vuodesta 2002 johtanut Ann Selin ilmoitti tänään PAMin valtuuston kokouksessa, ettei aio asettua enää ehdolle PAMin puheenjohtajaksi. Hän on tämän kauden päättyessä ollut puheenjohtajana yli 16 vuotta.

– Se on pitkä aika ja erityisen pitkä aika hoitaa näin vastuullista tehtävää. Olen saanut tänä aikana oppia ja kokea monenlaista. Puheenjohtajuus PAMissa on etuoikeus, mutta koen, että nyt on aika luopua tästä roolista. En siis tule olemaan ehdolla puheenjohtajaksi ensi vuoden liittokokouksessa, Selin painotti.

”En ole vuoden päästäkään eläkkeelle jäämässä.”

Hän on puheenjohtajana PAMin liittokokoukseen saakka, eli kesäkuuhun 2019. Selin ei kertonut vielä jatkosuunnitelmistaan, vaan aikoo liittoa täysillä myös tulevan vuoden.

– Haluan jättää liiton seuraajalleni vauhdista, en pysähtyneenä. Vuoden aikana luodaan seuraavien työehtosopimusneuvottelujen lähtökohdat, tehdään vahvaa vaikuttamistyötä yhteiskunnallisten vaalien vuoksi ja valmistaudutaan PAMin liittokokoukseen, jossa päätetään liiton tulevaisuuden linjauksista. En ole vuoden päästäkään eläkkeelle jäämässä, vuonna 1960 syntynyt Selin vakuutti.

Hän kiitti vuosien aikana saamastaan tuesta ja korosti puheessaan, että uuden puheenjohtajan valinta on liitolle mahdollisuus.

– Muutos liiton ykköspaikalla on mahdollisuus nähdä asioita uudesta kulmasta sekä mahdollisuus tehdä uutta ja uudella tavalla, Ann Selin muistutti.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat