Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Politiikka

Nyt puhuu SDP:n puoluesihteeri Adhamista: Tutkimme kasvotusten asian heti alkuviikosta

SDP:n puoluesihteeri Reijo Paananen.

SDP:hen vastikään liittyneen Rami Adhamin tapaus on pannut vipinää myös SDP:hen, Helsingin Sanomat kirjoitti Adhamin epäillyistä yhteyksistä jihadisteihin ja Adham itse vastasi asiaan Demokraatti.fi:n sivuilla.

Asiaan ottaa kantaa nyt myös myös SDP:n puoluesihteeri Reijo Paananen Facebookissa.

– SDP:n kantavia ajatuksia ovat jakamaton ihmisarvo ja sen mukaisesti toisen ihmisen kunnioittaminen. Puolueen jäsenet sitoutuvat edistämään näitä arvoja sekä periaateohjelmamme mukaisia tavoitteita jäseneksi liittyessään. Tästä myös pidämme kiinni, Paananen kirjoittaa.

– SDP:hen vastikään liittyneen Rami Adhamin toiminnasta ja kirjoituksista on herännyt keskustelu. Itse en ole häntä tavannut, mutta hänen tänään kirjoittamansa päivitys sosiaalisessa mediassa lähtee ihmisoikeuksien, demokratian ja väkivallattomuuden kunnioittamisesta.

– Suomalaisia perusperiaatteita on myös “tutkitaan ennen kuin hutkitaan”. Seuraava toimi onkin istua pikimmiten kasvotusten selvittämään asiaa. Tämän teemme heti alkuviikosta, Paananen kirjoittaa.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE