Politiikka

Olli Immonen tylyttää Sipilää ja Orpoa: ”Vuosisadan jallitus(yritys)”

Lehtikuva
Lehtikuva

Perussuomalaisten kansanedustaja Olli Immonen pitää perussuomalaisten lähtöpasseja hallituksesta ”vuosisadan jallitusyrityksenä”.

Jussi Halla-ahon tukijoihin lukeutuva Immonen sanoo Facebookissa, että ”kun perussuomalaisten puheenjohtajaksi nousi viime viikonloppuna henkilö, joka viimein ponneekkaasti vaati hallitusta toteuttamaan yhdessä sovitut asiat, Sipilä ja Orpo joutuivat paljastamaan todelliset karvansa”.

”Halla-aho ilmoitti Sipilälle ja Orpolle, että nykyinen hallitusohjelma ja turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma riittävät perussuomalaisille, mutta edellytämme, että yhdessä sovitusta pidetään tarkasti kiinni. Pääministeri kuitenkin ilmoitti, että maahanmuuttoa koskevien kirjausten nykyistä tarkempi noudattaminen ei ole mahdollista, ja ettei edellytyksiä hallitusyhteistyön jatkumiselle ole.”

Immosen mukaan Sipilän vastauksesta voi päätellä, ettei keskustalla ja kokoomuksella ollut alkujaankaan tarkoitus toteuttaa hallituksessa sovittuja maahanmuuttopoliittisia linjauksia siten kuin ne on paperille kirjattu.

”Tätä tässä on kieltämättä hallitustaipaleen varrella hieman epäilty ja pelättykin.”

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat