Politiikka

”On asioita, joita Helsinki tarvitsee ja joita minä osaan” – Mikael Jungner ehdolle kuntavaaleihin

Lehtikuva
Mikael Jungner.
Lehtikuva
Mikael Jungner.
Lehtikuva
Mikael Jungner.

Entinen SDP:n puoluesihteeri ja kansanedustaja, toimitusjohtaja Mikael Jungner lähtee ehdolle kuntavaaleihin Helsingissä.

Jungner korostaa päätöksessään Helsingin hyvää henkeä ja potentiaalia tehdä kaupungista entistä parempi.

– Kunnianhimon taso on Helsingissä kohdallaan. Terveydenhuollon jonoista pyritään tosissaan eroon. Itään ja länteen nousee pilvenpiirtäjiä. Kaupunki tukee startup -ekosysteemiä fiksulla tavalla. Tallinnaan suunnitellaan tunnelia. Kaupunkibulevardit ovat tuloillaan. Tuo kaikki motivoi lähtemään mukaan.

Jungner ilmoitti ehdokkuudestaan Facebook-päivityksessään tänään aamupäivällä.

– On myös asioita, joita Helsinki tarvitsee ja joita minä osaan, Jungner kirjoittaa.

– Uuden ajan johtaminen, sellainen Futuricen ja Reaktorin kaltainen luovuuden johtaminen. Helsingin kaupungin kymmenet tuhannet työntekijät hyötyisivät vastaavasta.

– Digitalisaatio, joka on vasta aluillaan ja jota kannattaa edistää. Kaikista jonoista irti pääseminen, koska niitä ei digitaalisessa maailmassa tarvita. Nopeampaa tekemistä niin että Altaan kaltaisen projektin luvan saaminen ei kestä yli viittä vuotta.

– Luovat alat, siis nämä tuhannet jotka työskentelevät viestinnässä, markkinoinnissa, palvelumuotoilussa, koodaamisessa, hän luettelee.

Jungnerin mukaan on myös paljon asioita, joista hän haluaa keskustella vaaleissa ja vaalien jälkeen Facebookin ulkopuolella.

Helsingin Sosialidemokraattien toiminnanjohtaja Hanna Isbomin mukaan SDP:n ehdokaslista on Helsingissä muutamaa nimeämistä vaille valmis. Loput ehdokkaat asetetaan 22.2.

Juttuun on lisätty viimeinen kappale klo 11.50.
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat