Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Uutiset

”On korkea aika, että tieosuus korjataan”

Jukka-Pekka Flander
Kansanedustaja Paula Werning (sd.).

Kansanedustaja ja liikenne- ja viestintävaliokunnan jäsen Paula Werning (sd.) pitää 13 miljoonan myönnettävää rahoitusta tärkeänä Kouvolassa sijaitsevan Valtatie 6 Korian kohdan toteutusta vailla olevalle hankkeelle.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Werning sanoo tiedotteessaan, että hankkeen myötä Valtatie 6 parannetaan noin 2 km:n matkalla nykyisen tien länsipuolelle uudelle tielinjalle. Tie rakennetaan leveäkaistaiseksi tieksi. Uusi tieosuus liittyy nykyiseen valtatiehen noin 700 metriä ennen Napan liittymää.

– Koskenkylän ja Hevossuon välinen osuus korjattiin jo vuonna 2004. Nyt tämän investoinnin ansiosta valtatieltä poistuu myös Korian kohdan heikkotasoinen tieosuus kokonaan. Näillä tärkeillä muutoksilla parannetaan liikenneturvallisuutta ja ajoneuvoliikenne sujuvoituu huomattavasti. Tämä lyhyt tieosuus on ollut monen henkilövahinko-onnettomuuden paikka, eikä kuolonuhreiltakaan olla vältytty. On korkea aika, että tieosuus korjataan, Werning toteaa.

Uuden ylikulkusillan pohjoispään radan viereinen reuna-aukko toteutetaan niin leveänä, että se mahdollistaa jatkossa autoliikenteen väylän ja kulun sillan ali valtatien eripuolille.

– Rautatien ylittävä silta on huonokuntoinen ja kapea aiheuttaen junaliikenteelle riskejä. Syrjään jäävä nykyinen silta on tarkoitus purkaa ja rakentaa myöhemmin uusi kevytrakenteisempi silta palvelemaan valtatien rinnakkaisena tienä, Werning sanoo tiedotteessaan.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE