Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Politiikka

Pääministeri Marin Iltalehdelle: ”Olen itse vastannut vapaa-aikani tapaamisiin ja tilaisuuksiin liittyvistä kustannuksista”

LEHTIKUVA / AFP Johanna Geron

Pääministeri Sanna Marin (sd.) kommentoi Iltalehdelle vastanneensa itse vapaa-aikansa tapaamisiin ja tilaisuuksiin liittyvistä kustannuksista.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

”Osaan tilaisuuksista kuten häihini liittyviin tilaisuuksiin 24. heinäkuuta 2020 sekä 1. elokuuta 2020 on tilattu tarjoiluja yksityiseltä palveluntarjoajalta Compass Groupilta ja nämä kulut on laskutettu minulta palveluntarjoajan toimesta”, Marin kommentoi lehdelle avustajansa välityksellä.

Kysymys maksajasta heräsi julkisuudessa sen jälkeen, kun Seiska-lehti ja Ylen uutiset olivat kertoneet Marinin järjestäneen virka-asunnollaan yksityisiä juhlia. Pääministeri kommentoi juhlien järjestämistä aiemmin Iltalehdelle näin.

”Vapaa-aikani vietto on yksityiselämäni piiriin kuuluva asia, enkä siksi kommentoi tarkemmin tähän liittyviä kysymyksiä tai yksityiskohtia. Myös ystävilläni ja vieraillani on oikeus yksityisyyteen.”

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE