Politiikka

Päätoimittaja: Äitiys-höpötys hautaa isot asiat — Sanna Marin: Hävetkää!

Tamperelaisen päätoimittaja Karri Kannalan mielestä ”äitiys-höpötys” isot asiat. Kannala esitti näkemyksensä lehden pääkirjoituksessa.

”Surullista tässä äitiys-höpötyksessä on se, että se hautaa alleen paljon isommat ja tärkeämmät asiat, jotka koskettavat kaikkia. Nyt vouhkataan taas marginaaliryhmää koskettavan aiheen ympärillä.”

Kyse on uudesta äitiyslaista.

”Mediaseksikkään teeman taakse on tietysi poliitikkojen piiloutua ja unohtaa taas hetkeksi maan talous- ja työllisyyshuolet”, Kannala kirjoittaa.

Pääkirjoituksen vieressä on SDP:n kansanedustajan Sanna Marinin haastattelu aihetta koskien. Marinin mukaan uutta äitiyslakia tarvitaan muun muassa siksi, että sillä turvataan naisparien lapsille kaksi vanhempaa ja yhdenvertainen asema syntymästä lähtien.

SDP:n varapuheenjohtaja tyrmistyi Kannalan johtaman lehden toiminnasta ja kutsuu sitä Twitterissä törkeäksi.

”Pyysivät itse kommenttiani äitiyslaista lehteen, jotta voivat pääkirjoituksessaan lytätä kommentoinnin? Hävetkää!”

Kannalan kirjoitukset eivät herätä hämmennystä ensimmäistä kertaa. Esimerkiksi Matti Saarela kutsui Kannalan nimittämistä Tamperelaisen päätoimittajaksi ”syksyn parhaaksi uutiseksi” marraskuussa 2015 kolumnissaan Etelä-Saimaassa.

”Kannalan päätoimittajakaudella piti opetella lukemaan Lappeenrannan Uutisia kintaat kädessä. Ei tämä painotuote minua ole sinänsä koskaan kiinnostanut, mutta piti kuitenkin lukea Kannalan pääkirjoitukset. Kannala kaatoi niissä kuraa ja törkyä työttömien, maahanmuuttajien ja muiden itseään huonosti puolustamaan pystyvien ihmisten niskaan.”

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat