Pahasti rämpinyt pahnanpohjimmainen Bulls kahden voiton putkessa: Markkanen loisti jälleen

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen Chicago Bulls kukisti niukasti Washington Wizardsin kotikentällään. Markkasen Bulls keräsi 126 pistettä Washingtonin jäädessä 120 pisteeseen.

DEMOKRAATTI/STT

Markkanen oli joukkueensa ja koko ottelun pistekuningas 32 pisteellään. Levypalloja suomalaistähti keräsi 13. Markkanen sai peliaikaa lähes 38 minuuttia.

Kyseessä oli Markkasen ensimmäinen yli 20 pisteen ottelu sitten maaliskuun 1. päivän. Keskimäärin Markkanen on tällä kaudella takonut 18,7 pistettä per ottelu.

Washingtonin pistekuninkaan titteli meni Jabari Parkerille, joka nakutti 28 pistettä.

Myös Markkasen joukkuetoveri Kris Dunn oli vireessä. Hän keräsi 26 pistettä, avusti 13 koria ja nappasi kuusi levypalloa.

Bullsin valmentaja Jim Boylen kuvailee Twitterissä Dunnin olevan kova työntekijä, joka välittää ja yrittää.

Bulls on tällä kaudella hävinnyt 52 ottelua.