PAMin Ann Selin ehdolle SDP:n puoluehallitukseen

Malmin sosialidemokraatit esittävät Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n puheenjohtaja Ann Seliniä SDP:n puoluehallitukseen.

Ann Selin on Malmin sosialidemokraattien jäsen ja toiminut Suomen toiseksi suurimman ammattiliiton puheenjohtajana vuodesta 2002 alkaen.

Selin tuo malmilaisten mukaan vahvaa työmarkkina- ja työelämäosaamista SDP:n johtoon. Hän on myös kansantalouden ja työllisyyden kannalta erittäin merkittävien yksityisten palvelualojen elinkeinopolitiikan osaaja.

– Selinin puheenjohtaja-aikana PAM on profiloitunut erityisen vahvasti pätkätyöntekijöiden aseman parantamisessa sekä muuttuvan ja monimuotoistuvan työelämän kehittäjänä. Myös tämän osaamisen tuominen täysimääräisesti SDP:n käyttöön on tärkeää, Malmin demarit korostavat.
Ann Selin on paljasjalkainen helsinkiläinen, joka on asunut lapsuutensa Myllypurossa. Nykyinen koti sijaitsee Tapaninkylässä. Ennen puheenjohtajuuskauttaan hän on työskennellyt eri tehtävissä Palvelualojen ammattiliitossa, mm. aluepäällikkönä, työsuojelusihteerinä ja nuorisosihteerinä. Selin on myös SAK:n hallituksen jäsen.

Selin on aikanaan toiminut aktiivisesti silloisessa puolueosastossaan Liiketyöntekijäin sos.dem. yhdistyksessä ja on ollut useaan otteeseen myös Helsingin piirin piirikokousedustajana. Kunnallisvaaleista hänellä on kokemusta Jyväskylän ajoiltaan.

Perinteisesti SDP:n puoluehallituksessa on istunut yksi ay-liikkeen puheenjohtajatason edustaja. Metallin Riku Aalto on aiemmin kieltäytynyt jatkamasta puoluehallituksessa. Ay-liikettä liki olevista puolueen varapuheenjohtajistoon on esitetty ex-pääluottamusmies, kansanedustaja Jukka Kärnää.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 41 Demokraatti
TIEDUSTELULAIN ABC - Mitä tavallisen ihmisen pitää tietää?
LÄHIÖELÄMÄÄ - Selma Vilhunen teki rosoisen nuoriselokuvan
TARJA HALONEN - YK:n tulisi toimia pienemmällä budjetilla
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat


Uusimmat