Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Ulkomaat

Pentagonin edustalla ammuttiin, poliisi kuoli

Lehtikuva

Yhdysvalloissa poliisi on kuollut sen jälkeen, kun puolustusministeriön hallintorakennuksen Pentagonin edustalla ammuttiin laukauksia tiistaina, kertoo uutiskanava CNN.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Puolustusministeriö on vahvistanut poliisin kuoleman, mutta ei toistaiseksi ole kertonut tapahtuneesta tarkempia yksityiskohtia. CNN:n lähteet kertoivat ensin, että poliisi olisi ammuttu, mutta myöhempien lähdetietojen mukaan poliisia olisi puukotettu ja hyökkääjä ammuttu. Mediatietoja ei ole vahvistettu.

CNN:n mukaan Pentagonin turvallisuuspäällikkö Woodrow Kusse kertoi tiedotustilaisuudessa, että poliisia kohtaan hyökättiin Pentagonin ulkopuolella linja-autolaiturilla. Hän myös kertoi tilanteen olevan ohi ja ettei tapahtuneesta enää aiheutunut vaaraa alueella. Turvallisuuspäällikön mukaan viranomaiset eivät sillä hetkellä etsineet muita epäiltyjä.

Pentagon asetettiin tapahtuneen takia sulkutilaan, ja työntekijöitä kehotettiin hakeutumaan suojaan. Sulku kesti noin puolitoista tuntia. Pentagonin ulkopuolella sijaitseva metro- ja bussiasema pysyi ainakin osittain suljettuna tapahtuman jälkeen. Metro- ja bussiliikenne ohjattiin kiertämään alue.

Puolustusministeri Lloyd Austin kertoi tiedotteessaan, että tapahtuneesta on tutkinta käynnissä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE