Politiikka

Perussuomalainen kansanedustaja iskee totuuden pöytään: ”Hallitus on leikannut ja tulee leikkaamaan”

Lehtikuva
Lehtikuva

Perussuomalaisten kansanedustaja Mika Niikko myöntää hallitukseen kohdistuvan arvostelun ainakin osittain aiheelliseksi. Samalla hän sanoo suoraan, mitä tuleman pitää.

”Hallitus on leikannut ja tulee leikkaamaan valtion menoja useamman miljardin edestä. Päämääränä on saada valtion hurja velkautumisvauhti pysähtymään.”

Hän sanoo, että velkaa otetaan vieläkin yli 5 miljardia vuodessa.

Niikko kirjoittaa blogissaan, että vähävaraisia ja pienituloisia on myös muistettu.

”Esimerkiksi kaikkein pienituloisemmille tullaan kilpailukykysopimuksen toimeenpanon kautta kohdentamaan 68 miljoonaa euroa. Myös 135 miljoonan verokevennys on tulossa eläkeläisille.”

Niikko on tyytyväinen myös siihen, että työllisyyttä vahvistetaan ansiotulojen verotusta keventämällä yli 500 miljoonalla eurolla.

”Tämän vuoden alussa pieni- ja keskituloisille tehtiin 450 miljoonan työtulovähennyksen korotus. Miljardin euron veronkevennykset tulevat valtaosin kohdistumaan pieni- ja keskituloisiin sekä eläkeläisiin.”

Niikko huomauttaa, että tosiasiassa suuret linjat valmistuvat hallituksen ministereiden kynästä. Kansanedustajat, kuten hän, taas pyrkivät vaikuttamaan siihen, että heidän päätöksissään oikeudenmukaisuus toteutuisi.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat