Politiikka

Perussuomalaisista loikanneelle kansanedustajalle murska-arvostelua, vastaa viiltävästi: ”Pysyn luultavasti raittiina”

Lehtikuva / Irene Stachon
Lehtikuva / Irene Stachon
Lehtikuva / Irene Stachon

Siniseen eduskuntaryhmään nykyisin kuuluva kansanedustaja Tiina Elovaara on julkaissut Twitter-tilillään saamaansa kansalaispalautetta. Palaute ei ollut kehuvaa vaan niin sanottu täystyrmäys, jossa puututtiin Elovaaran älyn (”olet tyhmä kuin saapas”) lisäksi tämän ulkonäköön. Kriitikko kehottaa kansanedustajaa pysymään raiittiina ja meikkaamaan, ettei tämä näyttäisi ”lattialuutulta”.

Elovaara ei vaikuta hätkähtäneen arvostelusta vaan vastaa samalla mitalla.

”Meen tänään taas töihin ja kuvauksiin ilman meikkiä. Pysyn kuitenkin luultavasti raittiina. Yritän tässä tsempata pikkuhiljaa”, Elovaara päivittää omakuvan (jutun alla) kera.

Kansanedustajien saamasta palautteesta on keskusteltu viime aikoina. Valtiovarainministeri Petteri Orpo kertoi ensin vaimonsa saamista uhkauksista. Myös ministeri Pirkko Mattila on avautunut aiheesta.

Orpo kertoi vaimoonsa kohdistuneesta pitkään jatkuneesta uhkailusta ja häirinnästä.

”Uhkailu johtuu perättömästä tiedosta, että hän olisi perustanut lakiasiaintoimistonsa avustaakseen turvapaikanhakijoita, ja siihen, että hän ryhtyi toimiin tiedon levittäjiä vastaan. Näitä tietoja jaetaan erityisesti valemedioissa, jotka eivät noudata hyvää journalistista tapaa”, Orpo kirjoitti Facebookissa.

Sosiaali- ja terveysministeri Mattila (sin.) kertoi puolestaan Ylelle olleensa miehensä kanssa reilun vuoden ajan laajan nettihäiriköinnin kohteena. Myös Mattilan tapauksessa taustalla oli valemediasivustojen hyökkäyksiä.

– Voin sanoa, että tämä on ollut kohtuutonta lasteni ja puolisoni kannalta, Mattila kertoi Ylelle.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat