Politiikka

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Teuvo Hakkarainen hätkähdyttää taas: ”35 000 ukkoa Converseissaan ylitti rajamme”

Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto
Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto
Lehtikuva / Antti Aimo-Koivisto

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja, kansanedustaja Teuvo Hakkarainen esittää Facebook-päivityksessään käsittämättömän väitteen, jota on jaettu eteenpäin torstai-iltaan mennessä lähes kaksisataa kertaa ja jota on tykätty tai johon on muutoin reagoinut lähes kolmetuhatta Facebookin käyttäjää. Kommentteja, pääosin ihailevia, on satakunta.

”Kaksi vuotta sitten Petteri Orpon toimiessa sisäministerinä, 35 000 ukkoa Converseissaan (osa ilman papereita) ylitti rajamme. Kaikki järjestyi näille sankareille kuin kreiville illallinen. Varusmiehet laitettiin kantamaan heidän kassejaan!”, väittää hyvän maun rajat toistuvasti rikkova Hakkarainen kirjoituksessaaan.

Hän julistaa samalla, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet täytyy eristää, ”jotta olo ei kävisi heille liian makoisaksi ja muille jopa vaaralliseksi”.

”Meillä on varusmiehiä, joiden koulutukseen kuuluu vartiointi. Nyt pääsisivät tosi hommiin vartioimaan palautuskeskuksissa, eli käytännön harjoitteluun. Yhdellä iskulla kaksi kärpästä.”

Hakkarainen sai tammikuussa tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Oikeus piti tuolloin Hakkaraisen Facebook-kirjoitusta vihapuheena, joka kohdistuu kaikkiin islaminuskoisiin. Hakkarainen kirjoitti muun muassa, että ”hyssyttelyn on loputtava. Muslimit pois tästä maasta! Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeja.”

Tuomio ei estänyt Hakkaraisen valintaa puolueen varapuheenjohtajaksi kesäkuun puoluekokouksessa.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat