Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Politiikka

Pinja Perholehto jatkaa Demarinuorten johdossa: ”Unelmissani huominen on hiilineutraali, korkean osaamisen hyvinvointivaltio, jossa sopiminen voittaa riitelyn ja jossa palkalla tulee toimeen”

Jukka-Pekka Flander/SDP

Pinja Perholehto on valittu jatkokaudelle Demarinuorten puheenjohtajaksi vuosille 2022-2024 Seinäjoella 20.-22.5.2022 pidetyssä liittokokouksessa. Perholehto on toiminut järjestön puheenjohtajana kaksivuotiskauden 2020-2022.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

“Nuorisoliiton on valmistauduttava SDP:n puoluekokoukseen, sillä se on se paikka, jossa päätökset sosialidemokratian tulevaisuudesta tehdään. Emopuolueen sparraajana ja omatuntona toimiminen on jatkossakin liittomme tärkeimpiä tehtäviä”, Perholehto sanoo tiedotteessa.

Perholehto korostaa tulevalla puheenjohtajakaudellaan emopuolueen kirittämisen lisäksi kahta muuta tärkeää tehtävää: tulevissa eduskunta- ja presidentinvaaleissa menestymistä sekä järjestön kehittämistyötä.

“Meillä on etuoikeus unelmoida paremmasta maailmasta. Siksi juuri meillä on myös velvollisuus huolehtia siitä, että myös huomisen yhteiskunta on täynnä toivoa ja unelmia. Järjestömme tulevaisuuden lisäksi meidän täytyy uskaltaa unelmoida myös Suomen ja maailman puolesta. Unelmissani huominen on hiilineutraali, korkean osaamisen hyvinvointivaltio, jossa sopiminen voittaa riitelyn ja jossa palkalla tulee toimeen. Huominen on oikeudenmukainen yhteiskunta, jossa eriarvoisuuden vähentäminen on yhteinen asia ja jossa hyvinvointi kuuluu harvojen sijaan kaikille.“

Sosialidemokraattiset Nuoret ry:n 30. liittokokous jatkuu Seinäjoella sunnuntaihin 22.5. saakka.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE