Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Kotimaa

Poliisilta tuore tiedote – tämä Hämeenlinnan aseenkäyttötilanteesta tiedetään nyt

LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Keskusrikospoliisi tutkii Hämeenlinnassa Kettumäen kaupunginosassa sijaitsevan kerrostalon piha-alueella perjantaina 24.9. tapahtunutta aseenkäyttötilannetta. Tilanteessa loukkaantui kaksi henkilöä, joista toinen on poliisi.

DEMOKRAATTI

Demokraatti

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että poliisipartio meni myöhään perjantai-iltana tehtävälle Hämeenlinnan Kettumäessä sijaitsevaan kerrostaloon.

Kerrostalon piha-alueella tapahtui aseenkäyttötilanne, jossa sekä poliisin tehtävään liittyvä mieshenkilö että poliisi käyttivät ampuma-asetta. Tilanteessa loukkaantunut poliisi on päässyt sairaalasta. Toinen tilanteessa loukkaantunut, murhan yrityksestä epäilty henkilö on edelleen sairaalahoidossa.

Poliisi tutkii esitutkinnassa epäiltyä murhan yritystä ja selvittää parhaillaan tapahtumien kulkua.

– Poliisin esitutkinta on vasta hyvin alkuvaiheessa, ja kenttätutkimukset ja kuulustelut muiden toimien ohessa tulevat jatkumaan useiden päivien ajan. Tapahtuma-aikaan lähistöllä sijaitsevissa asunnoissa on ollut silminnäkijöitä, joita emme ole vielä ehtineet kuulemaan. Muun muassa silminnäkijöiden kertomusten alkuperäisyyden varmistamiseksi emme voi kertoa tapahtumien kulusta tässä vaiheessa julkisuuteen enempää, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Huhta-aho Keskusrikospoliisista tiedotteessa.

Poliisi sanoo tiedottavansa asiasta lisää, kun se on esitutkinnan kannalta mahdollista. Syyttäjä selvittää poliisin virka-aseen käyttöä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
36€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE