Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Kotimaa

Porissa vedenjakelu normalisoitumassa, kukaan ei ole vailla vettä – ”Toivottavasti viikonloppuna oltaisiin jo normitilanteessa”

iStock

Porissa vedenjakelu on normalisoitumassa maanantaina ilmenneiden vuotojen jälkeen. Painetasot ovat lähes normaalit, ja kukaan ei ole ilman vettä, kertoi Porin Veden verkostopäällikkö Markku Harju STT:lle tiistaina iltapäivällä.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Päärunkolinjan korjaustyö Harjakankaan tekopohjavesilaitoksen ja kaupungin välisellä osuudella oli tiistaina vielä kesken. Korjauksen valmistumisen jälkeen menee Harjun mukaan vielä 2-3 päivää ennen kuin päästään palaamaan normaaliin vedensyöttöön. Siihen asti vesi tulee kahdelta varavesilaitokselta.

-  Toivottavasti viikonloppuna oltaisiin jo normitilanteessa, Harju sanoi.

Vesijohtoveden paine heikentyi Porissa maanantaina kahden ison vesijohdon rikkoutumisen vuoksi. Jotkut asiakkaat ilmoittivat vedentulon katkenneen kokonaan.

Harjun mukaan on mahdollista, että veden sakkautumista ja siitä johtuvaa värjäytymistä ilmenee edelleen.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE