Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Portugali-kiukku kasvaa: Vaatimus Stubbille ja hallitukselle – ”Käsittämätöntä”

Kari Hulkko

Kansanedustaja, sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Tuula Haatainen (sd.) sanoo, että huippujohtajien palkat ja eläkkeet herättävät ihmisissä oikeutetusti suuttumusta. Helsingin Sanomat kertoi eilen johtajien muutosta Portugaliin.

Demokraatti.fi

Haatainen muistuttaa, että eduskuntaan ovat tulossa mittavat sosiaaliturvan leikkaukset, jotka heikentävät jo nyt pienituloisten ihmisten asemaa. Lisäksi muun muassa eläkeiän noston sisältävä eläkeuudistus on tulossa eduskuntaan syksyllä.

– On käsittämätöntä, että tällä hetkellä yritysjohtajalle on työssä jatkamista kannattavampaa jäädä eläkkeelle jopa ennen 63-vuoden ikää ja muuttaa Portugaliin maan myöntämän kymmenen vuoden verovapauden ansiosta.

– Suomen hallituksen ja valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok.) on toimittava aktiivisesti verosopimuksen muuttamiseksi, Haatainen vaatii.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
72€/6kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

päätoimittaja: Petri Korhonen
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE