Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Talous

Posti ostaa Veddestagruppenin – tästä on kyse

LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Posti Group ostaa ruotsalaisen logistiikka-alan yhtiön Veddestagruppenin, yhtiö kertoo tiedotteessa.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

Posti Group ja Veddestagruppenin omistajat allekirjoittivat sunnuntaina sopimuksen, jonka mukaan Postin ruotsalainen tytäryhtiö Aditro Logistics hankkii Veddestragruppenin koko osakekannan.

-  Aditro Logisticsilla on tärkeä rooli, kun strategisena tavoitteenamme on kasvaa paketti- ja logistiikkaliiketoiminnassa Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa, sanoo tiedotteessa Posti Groupin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto.

Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta. Vuonna 1992 perustettu Veddestagruppen tarjoaa sopimuslogistiikan ja kuljetuksen palveluja sekä henkilöstöpalveluja Tukholmassa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli noin 18 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää noin 300 henkeä.

Kaupan odotetaan saavan vahvistuksensa vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä. Kaupan vahvistuttua Veddestagruppen integroidaan Aditro Logisticsin kanssa ja Veddestagruppenin nykyinen johto jatkaa työskentelyä yhdistyneessä yhtiössä.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
39€/4kk

Huomasitko nämä?

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE