Talous

Posti osti hoivayrityksen: ”Voimme tuoda palveluita sinne, mistä ne ovat häviämässä”

lehtikuva / aleksi tuomola
lehtikuva / aleksi tuomola
lehtikuva / aleksi tuomola

Posti on ostanut HR Hoivan, joka tuottaa kotihoidon ja henkilökohtaisen avustamisen palveluja kunnille, kuntayhtymille ja yksityisasiakkaille noin 30 paikkakunnalla.

Yritysosto laajentaa Postin kotipalvelut kattamaan arjen tukipalveluiden lisäksi kotihoidon, Posti tiedottaa.

– Posti on suomalainen yhtiö, joka voi tuottaa luotettavia kotipalveluja maanlaajuisesti. HR Hoivalla on vahvat näytöt kuntien asiakaslähtöisten palveluiden tuottamisesta. Parempi arki tuotetaan asiakkaille yhdessä muiden Postin palvelujen kanssa, Postin Kotipalveluiden johtaja Petri Kokkonen perustelee.

Kokkosen mukaan yritysostolla Posti voi säilyttää ja tuoda lisää palveluita sinne, mistä palvelut ovat häviämässä ja työllistää paikkakunnilla alan osaajia ja omia työntekijöitään.

Posti vakuuttaa, että kotipalvelut suunnitellaan ja toteutetaan siten, etteivät ne vaikuta Postin muihin toimintoihin ja palveluihin.

HR Hoiva Oy kuului HR Yhtiöt -konserniin. HR Yhtiöiden toimitusjohtaja Ilpo Marttila uskoo Postin tuovan hyviä mahdollisuuksia kunta-asiakkaille.

– Myyntipäätökseemme vaikutti Postin aito kiinnostus toimialaan ja halu kehittää palvelua maanlaajuisesti ja työllistää henkilökuntaa. Asiakkaamme hyötyvät Postin monipuolisuudesta, Marttila sanoo.

HR Hoivan liikevaihto oli viime vuonna noin 2,5 miljoonaa euroa. Se jatkaa toimintaansa Postin tytäryhtiönä.

HR Hoiva Oy perustettiin vuonna 2013. HR Hoivan henkilöstömäärä on noin 190. Postin mukaan henkilöstön työsuhteet jatkuvat ennallaan.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat