Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Urheilu

Protesti: Hoffenheim kertoi, että se sulkee sosiaalisen median tilinsä kolmeksi päiväksi tulevana viikonloppuna

Lehtikuva

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa pelaava Hoffenheim kertoi maanantaina, että se sulkee sosiaalisen median tilinsä kolmeksi päiväksi tulevana viikonloppuna. Kannanotolla seura osoittaa vastustustaan sosiaalisessa mediassa harjoitetulle rasismille. Hoffenheim sulkee Facebook-, Twitter- ja Instagram-tilinsä 30. huhtikuuta–3. toukokuuta.

DEMOKRAATTI/STT

Demokraatti

–  Sosiaalisen median kanavista on tullut valitettavasti paikkoja, joissa vuodatetaan turhautumista ja vihaa. On aika harjoittaa suvaitsevaisuutta, kunnioitusta ja ystävällisyyttä, viestintäjohtaja Christian Frommert perusteli Hoffenheimin tapaa seurata useiden brittijoukkueiden esimerkkiä ja sulkea some-tilinsä määräajaksi.

Hoffenheimin pelaajista Ryan Sessegnon ja Diadie Samassekou ovat hiljattain joutuneet rasistisen käytöksen kohteiksi sosiaalisessa mediassa, joten aihe on seuralle omakohtaisesti tuttu.

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

Artikkeleita voi kommentoida yhden vuorokauden ajan julkaisuhetkestä. Kirjoita asiallisesti ja muita kunnioittaen. Ylläpito pidättää oikeuden poistaa sopimattomat viestit ja estää kirjoittajaa kommentoimasta.

Sähköpostiosoitteesi

Toimituksen valinnat

Palkittu politiikan aikakauslehti
41€/4kk

Huomasitko nämä?

Pasi Kuoppamäki

Kolumnit
12.5.2021
Valtaosalla suomalaisia on aiempaa enemmän talletuksia – monessa tapauksessa olisi kaikkien osapuolien kannalta järkevää laittaa raha kiertämään
Lue lisää

Luetuimmat

Uusimmat

Toimituksen valinnat

Demokraatti

va. päätoimittaja: Rane Aunimo
Lähetä juttuvinkki →

Toimitus: PL 338, 00531 Helsinki, puh. 09 701 041

Arbetarbladet

Tf. chefredaktör: Topi Lappalainen
Kontakt →

Redaktion: Broholmsgatan 18-20 C, 00531 Helsingfors

Tietosuoja-asetukset

2018 DEMOKRAATTI
TIETOSUOJA- ja REKISTERISELOSTE