Politiikka

PS-kansanedustajat purkavat rajusti pettymystään FB:ssä: ”Uskomatonta syrjintää laillista puoluetta vastaan”

Demokraatti
Demokraatti
Demokraatti

Useat perussuomalaiset kansanedustajat ovat viime tunteina kommentoineet hallituskriisiä Facebookissa. Monilla päällimmäisenä on pettymys. Entiset hallituskumppanit saavat ärhäkkää palautetta.

Poliisikansanedustaja Tom Packalén puhuu Sipilän ja Orpon yllättävästä takinkäännöstä.

–…missä selkäranka. Meillä Perussuomalaisissa on enemmän tällainen ”yhdet puheet” kulttuuri ja ”sovituista asioista pidetään kiinni” kulttuuri, mutta monikulttuurisessa maailmassa sitä ei taideta arvostaa! Seuraavissa vaaleissa nähdään! Packalén päivittää.

Kansanedustaja Jani Mäkelä syyttää keskustan ja kokoomuksen johtajia heikoiksi ja selkärangattomiksi. Hänen mukaansa heidän puolueensa eivät suostuneet hallitusohjelman kirjauksiin.

Myös kansanedustaja Leena Meri ilmaisee pettymystään. Hän näkee perussuomalaisten kohtelussa ”aivan uskomatonta syrjintää laillista puoluetta vastaan”.

– Kokoomus ja keskusta haluavat että heidän hallituksessaan tulee olla heidän linjoillaan mielipiteissä, arvoissa ja kaikessa. Odotan keskustan ja Kokoomuksen ilmoittavan puolueiden yhdistymisestä toisiinsa jos kerran yhteinen linja pitää olla kaikessa ja ilmeisesti se heillä on. Meidän demokraattisesti valitut puheenjohtajat ja kansanedustajat eivät heille kelpaa. Mielenkiintoista. Kansa puhuu seuraavissa vaaleissa tälle syrjinnälle. Se on varma, Meri muun muassa päivittää.

– Kokoomuksen neuvotteluhuoneesta kuuluu aplodeja ja iloista naurua. Siellä nautitaan nyt valmiiksi taputeltua kakkua. Oikeudenmukaistako? Ei minun mielestäni. Tulee mieleen, olemmeko me perussuomalaiset heille ihmissaastaa? Ketkähän tässä ovat rasisteja? 2. varapuheenjohtaja Teuvo Hakkarainen päivittää.

Mika Raatikainen puhuu suvaitsemattomuuden uudesta huipusta.

– Vanha totuus piti paikkansa: keskusta petti jälleen, Sami Savio kirjoittaa.

– PS ei siis ole lähdössä hallituksesta tai lipeämässä hallitusohjelmasta – keskusta ja kokoomus ovat #yleastudio, Ville Tavio päivittää.

Kansanedustaja Simo Elo katsoo, että nykyisen hallituspohjan kaatuminen oli viikonlopun jälkeen ennustettavissa.

– Katsotaan, että mitkä ovat seuraavat askeleet. Näyttää nyt siltä, että ennenaikaisia vaaleja ei tule. Pääministeri hakee uuden hallituspohjan nykyisestä eduskunnasta, Elo päivittää.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat