PS:n Eerola penää SDP:n Rinteeltä: ”Onko tämä demarien ohjelmassa vai ei?”

Lehtikuva
Lehtikuva

Perussuomalaisten kansanedustaja Juho Eerola pelkää, että kysymys maksuttomasta terveydenhuollosta niin sanotuille paperittomille siirtolaisille nostetaan esiin uudestaan. Eerolan mukaan yhä useampi käännytyspäätöksen saanut turvapaikanhakija pyrkii jatkossa jäämään maahan laittomasti.

– Tuoreimpien kannatusmittauksien pohjalta on jatkossa olemassa suuri vaara, että SDP ottaa uudelleen esiin maksuttoman terveydenhuollon maassa laittomasti oleskeleville ulkomaalaisille eli paperittomille siirtolaisille, Eerola sanoo tiedotteessaan.

Eerola penää SDP:n kantaa paperittomien oikeuteen saada terveyspalveluja. Hän muistuttaa, että nykyhallituksen ohjelmaan se ei kuulu.

– Haluan Antti Rinteeltä selkeäsanaisen viestin, onko tämä vielä demarien ohjelmassa vai ei, Eerola kysyy.

Eerolan mielestä Suomen houkuttelevuutta sosiaaliperusteiselle maahanmuutolle on vähennettävä ja maassa laittomasti oleskelevien piileskelyä auttaville henkilöille on annettava kovat tuomiot. Hänen mukaan esimerkiksi oleskeluluvan turvin eläviltä ulkomaalaisilta pitäisi perua oleskelulupa, jos nämä ovat osallistuneet laittomaan siirtolaisuutta ja ihmiskauppaa koskevaan rikollisuuteen.

Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


Luetuimmat