Ulkomaat

Rakennus romahti maan tasalla, kuusi sairaalaan – silminnäkijä: ”Tulipalo vain tuli suuremmaksi”

Britannian Leicesterissä tapahtui eilen illalla räjähdys ja kaksikerroksinen rakennus romahti maan tasalle. Asiasta uutisoi muun muassa BBC. Hätäkeskus sai tiedon räjähdyksestä ja tulipalosta kello seitsemältä illalla sunnuntaina paikallista aikaa.

Pelastuslaitoksen tiedottajan mukaan pelastuslaitos oli menossa tapahtumapaikalle, kun poliisi ilmoitti, että rakennus on sortunut, uutisoi uutistoimisto AFP. BBC:n mukaan romahtaneessa rakennuksessa oli liikehuoneisto.

Tapahtumien syystä ei ole vielä tietoa.

Kuusi ihmistä on viety sairaalaan räjähdyksen takia. Heistä kaksi on kriittisessä tilassa, Leicesterin yliopistolliset sairaalat kertoivat Twitterissä yöllä Suomen aikaa. Tviitin mukaan neljä muuta loukkaantunutta pystyvät kävelemään.

Ihmisiä on pyydetty välttämään liikkumista Hinckley Road -nimisen kadun lähellä. Räjähdys sattui kyseisellä kadulla.

Liikehuoneistoa vastapäätä asuva Angel Namaala kertoo BBC:lle kuulleensa kovan jysähdyksen.

– Rakennus oli romahtanut ja ihmiset yrittivät auttaa poistamalla tiiliskiviä. Mutta tulipalo vain tuli suuremmaksi ja suuremmaksi, joten ihmisiä pyydettiin poistumaan paikalta, Namaala kuvailee.

Jakoa

Jaa tämä artikkeli

Viikon 6 Demokraatti
HYVÄN TÄHDEN - Hussein al-Taee on kulkenut pitkän matkan
HYS! - Mitä Mitä se sulle kuuluu, mitä mä tienaan?
BREXIT - Tulevaisuus jonka ei pitänyt toteutua
Seuraa Meitä:
Lisää aiheesta:

Kommentit

Toimituksen valinta


DEMOKRAATTI

Demokraatti 7/19: Oho! Miten tässä nyt näin kävi? Norja on hoitotyön onnela, Minä-minä-ero! Miksi Ville Virtanen katsoo muualle?
21.3.2019

Luetuimmat


Uusimmat